RHLDIENSTVERLENING dé nationale & internationale 
koeriersdienst voor al uw zendingen!

 

RHLdienstverlening is actief als een kleine logistieke dienstverlener voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Door de diensten, die naar wens op maat ontwikkeld kunnen worden, vormt RHLdienstverlening als het ware een verlengstuk van de individuele opdrachtgever.

Klein zijn, betekent niet dat wij klein denken. Wij bezorgen, indien mogelijk, uw zending op elk gewenst adres en elk gewenst tijdstip. Wij zijn in staat u als klant nog persoonlijke service te verlenen waarbij kwaliteit in een hoog vaandel staat.

Onze chauffeur zal er alles aan doen om uw zending veilig en ongeschonden op de juiste tijd en plaats af te leveren. Dit geeft u extra zekerheid bij vertrouwelijke stukken en kostbare goederen. Onze chauffeur is altijd mobiel bereikbaar, zodat u desgewenst uw zending direct kunt traceren.

Wij hebben ruime ervaring in het vervoer van medische (koel)zendingen en juridische stukken.

Onze expertise en het vertrouwen dat wij bij onze relaties hebben opgebouwd, vinden wij belangrijk. Wij zijn dan ook kritisch op onze service en bewaken een goede communicatie met onze klant. Wij vinden het van groot belang dat de door ons opgebouwde kennis, wordt gebruikt om onze diensten zorgvuldig af te stemmen op uw behoeften en wensen.

 

RHLdienstverlening is ook te vinden op www.koerier-info.nl

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK